Mitt i allt

Hon är tårögd mest hela tiden. När hon är glad, när hon är sorgmodig. Ett rum kyls sakta ner, och kanske det går att läsa av i hennes ansikte vad hon tänker på. För ibland kan en bara vilja störta ut i rymden, eller bara önska att allt skulle vara mera stilla. 
28.12.2014 kl. 21:08

Inte längre 17 år

Och känslorna faller fritt på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig in i mig.
Frida S
27.11.2014 kl. 20:46

"Jag vill bara dansa, du vill bara sitta kvar

Glider sakta bort från sådant som varit säkert. Hör om hur mor min twistat till Beatles och lägenheten lever i post-partymode många dagar senare. En kväll avlsutas med högläsning, rosévin och saft, och jag tänker att varje kväll borde avslutas så. Istället för att jag spyr ut förhastade beslut och osäkra känslor. 

Så om inte du ska ta över världen kan väl jag få göra det?
Ja, om inte du ska förgöra världen kan väl jag få göra det?

 

Veronica Maggio – Riviera

Frida S
12.11.2014 kl. 22:11

saknar en viss ponny

Frida och Ekku, juni 2003

Frida S
01.11.2014 kl. 15:37

till alla som vet och inte vet

Det finns vissa saker som jag inte kan låta bli att gråta till.
Och en av de sakerna är Ryttareliten. För oavsett på vilken nivå man är, jag var, handlar det alltid om ungefär samma saker i hästvärlden. Hur det fungerar där, vad det ger en, utvecklingen, att man överlag förlorar mer än vad man vinner, och allt annat som man offrar är något som bara hästmänniskor vet. Och de flesta dagar funderar jag, om det största misstaget jag gjort är att välja bort den värld, för att istället vara i den jag är i nu. 

Frida S
29.10.2014 kl. 21:30

är det här allt som blir

Vad du anförtror åt mig ska jag anförtro åt dig existerar inte längre.
Tänker på hur alla ni blev födda till mörker och hur lätt det är att stava till magi med alfapetbrickor. 2+1+2+1-(poängs)lycka. 
Nu får någon annan vara solskenet. För ibland måste man bara blunda som om det skulle göra ont att se på saker och ting.
Ska det någonsin bli tryggt att bara slänga ut allt som inte får plats i huvudet?
Frida S
27.10.2014 kl. 19:50

Som läppstift på främsta tanden

Det har blivit så oerhört mycket oktober. Jag äter frusna hallon, för att sedan pilla bort fröna som fastnat mellan tänderna. Det blir inte längre ljust, och du frågar av mig om jag grät inuti huvudet. I tåget skriver jag ner alla känslor i slutet av Den amerikanska flickan, och det är tänkt att jag nu ska göra så mycket mer. Franska soundtrack påminner en för mycket och Åbos hustak är kolsvarta och tidningsprenumerationer fuckar up sig.
Frida S
25.10.2014 kl. 10:10

14:43

Tvinner blöta toppar runt fingrarna och ser hur gula löv sakta blir bruna. Rispar naglarna mot handflatan och hittar ord som fantasiprodukt. Vad är egentligen okej? 
 
Frida S
12.10.2014 kl. 14:43

Skillnad mellan sanningar och lögner

Frida S
09.10.2014 kl. 15:29

Frida.
Är kaos.
Studerar litteraturvetenskap i Åbo.
Försöker lära mig något.

 


 

absurd 
argusti 
bratr 
danamon
dunkskallet
dysleski
finalina 
hanna
pixie 
sälskap